SUNTEM RODUL PAMANTULUI, NU BURICUL PAMANTULUI SI NICI BURICUL UNIVERSULUI

...sensul este expansiune si deschidere sferica si orice punct al acestei expansiuni se deschide la rindul lui spre infinit...
Ady http://triunitate.blogspot.com/

"Cuvantul «dumnezeu» nu este nimic altceva pentru mine decat expresia si produsul slabiciunii umane, Biblia este o colectie de legende onorabile, dar primitive, care sunt, in orice caz, destul de copilaresti". "Niciun fel de interpretare, indiferent cat de subtila, nu-mi poate schimba opinia"
Albert Einstein

"De ce existam noi si universul? Daca gasim raspunsul la aceasta intrebare, el ar reprezenta triumful final al ratiunii umane - pentru ca atunci am cunoaste gindirea lui Dumnezeu."
Stephen W. Hawking

PERSOANE INTERESANTE

miercuri, 11 noiembrie 2009

PLANETA PRIVILEGIATA


Planeta noastra este unica in univers ! Este vorba de creatie sau de evolutie ?
Filmul este foarte interesant  si cuprinde in ordine sase parti.
Vizionare placuta!














4 comentarii:

  1. Buna ziua, filmuletul cu asteroidul l-am gasit si eu o data pe youtube, dar mi s-a parut amuzant, caci scria ceva de genul" 2012 Apocalipsa". De ce m-am amuzat!? Pai exista atatea repere ca nu este vorba despre nici un sfarsit, poate catastrofe, dar sfarsit nu! Apocalipsa inseamna in termeni biblici "Judecata de apoi" dupa care spune ca va fi un nou pamant, fara de rau, fara boli, fara griji, fara moarte etc., iar in engleza este numita "The revelation"("Revelatia"), in calendarele aztece este vorba de sfarsitul unui ciclu, ciclul pe care ei il cunostea pana atunci, mai nou se stie ca pana in 2012 Soarele rasarea in Pesti, din 2012 va rasari in Varsator, iar in cartea "Inuaki, reptilianul din mine" spune ca planeta va face un salt catre dimensiunea a-5a, iar noi o data cu ea, trecand pana tunci in dimensiunea a 4-a prin intermediul cataclismelor! Asa...filmuletele din aceasta postare nu am apucat sa le vizionez pt ca momentan sunt ocupat, dar le voi viziona curand! As dori sa imi spuneti prin email daca doriti, daca nu pe blogul meu sau pe aceasta sau in alt mod, cum doriti, cum sa imi pun si eu playlist-ul acela!? Mi-am facut si eu unul, dar nu stiu cum sa mi-l pun pe blog. Astept si va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am reusit sa postez playlist-ul pe blog, dar cum largesc blogul nu stiu..poate ma puteti ajuta, daca dorit bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai venit Ionut,
    Ti-am raspuns pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

    RăspundețiȘtergere

Uite ce zic eu: