SUNTEM RODUL PAMANTULUI, NU BURICUL PAMANTULUI SI NICI BURICUL UNIVERSULUI

...sensul este expansiune si deschidere sferica si orice punct al acestei expansiuni se deschide la rindul lui spre infinit...
Ady http://triunitate.blogspot.com/

"Cuvantul «dumnezeu» nu este nimic altceva pentru mine decat expresia si produsul slabiciunii umane, Biblia este o colectie de legende onorabile, dar primitive, care sunt, in orice caz, destul de copilaresti". "Niciun fel de interpretare, indiferent cat de subtila, nu-mi poate schimba opinia"
Albert Einstein

"De ce existam noi si universul? Daca gasim raspunsul la aceasta intrebare, el ar reprezenta triumful final al ratiunii umane - pentru ca atunci am cunoaste gindirea lui Dumnezeu."
Stephen W. Hawking

PERSOANE INTERESANTE

marți, 27 octombrie 2009

APOCALIPSA IMPACTULUI


 Cel mai spectaculos impact dintre un asteroid si Terra (video)



















 Videoclipuri care ilustreaza imaginile impactului dintre un asteroid si planeta noastra sunt mai multe. Dar niciunul de pana acum nu se ridica la spectaculozitatea si teroarea emanate de cea mai recenta realizare video de acest fel.
Intelegand ca un astfel de cataclism s-ar putea, intr-adevar, intampla intr-o... foarte rea zi, nu te poti abtine sa te intrebi daca toata omenirea se va afla undeva in spatiu pe atunci sau daca vom muri cu totii in acele momente.

Cu ajutorul filmului realizat la inalta definitie de Discovery Channel, ne putem face o idee despre efectele devastatoare rezultate in urma "acrosarii" Pamantului de catre un asteroid avand aproximativ dimensiunile Lunii.
Sursa: Numaga
Sursa: http://www.descopera.ro/

2 comentarii:

  1. Ma indoiesc ca un obiect cosmic asa mare ar putea ajunge sa loveasca Pamantul dupa ce nu a fost atras nici de Soare, nici de Jupiter...cred ca e prea mare ca sa existe :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Oferta de împrumut pentru toata lumea
    Numele meu este doamna Helen Wilson, creditor de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață
    Ai nevoie de asistență financiară? Noi putem ajuta
    Oferim împrumuturi la o rată de dobândă ieftină și accesibilă de 2%
    Așadar, vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la: (helenwilson719@gmail.com)

    Căutați fonduri pentru a vă achita împrumuturile și datoriile?
    Căutați bani pentru a plăti facturile?
    Căutați fonduri pentru a începe o nouă afacere?
    Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza unei finanțări necorespunzătoare?
    Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare

    Oferim toate tipurile de împrumuturi din orice sumă de care aveți nevoie.
    Procesul nostru de capital și de creditare este 100% garantat și garantat, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut cu reputație, legitimă și acreditată. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.

    Deci, vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la (helenwilson719@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.

    RăspundețiȘtergere

Uite ce zic eu: